Urari si mesaje de Sfintii Mihail si Gavril

1.”De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!”
2.”Ingerul Mihail sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine! La multi ani!”
3.”Toate florile din lume pentru tine Gabi! Sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire!”
4.”Fiecare zi din viata ta sa fie o adiere de primavara!”
5.”O zi frumoasa si o viata plina de bucurii! La multi ani, Gabriel!”
6.”De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!”
7.”De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui, mai putin una – sa ai si pentru Craciun!”
8.”Scumpa Mihaela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!”
9.”La multi ani, dragul meu Mihai! Ziua numelui tau sa-ti fie luminoasa si fericita si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!”
10.”La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii si impliniri cat cuprinde si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!”
11.”Fie ca sfintii ce te protejeaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri.
Sa ai o zi minunta!”